FINANSIJSKO SAVJETOVANJE

Pronađite svog savjetnika

JASAN, NEZAVISAN SAVJET I NEOMETANA USLUGA. PRETVARANJE IZAZOVA U MOGUĆNOSTI.

Bilo da trebate osloboditi likvidnost, povećati operativnu fleksibilnost ili iskoristiti prednost promjene na tržištu kako biste promijenili strukturu svog kapitala, odabir pravog savjetnika je razlika između preživljavanja i uspjeha.

Uz IMAP, dobijate pristup stručnjacima s globalnim dosegom i pažljivo njegovanim odnosima, kao i znanjem kako prilagoditi savršenu strukturu za vašu jedinstvenu situaciju. Ponosni smo što smo nezavisni stručnjaci za tržište srednjih preduzeća, bez uticaja banaka.

Tako možete donijeti jasnu odluku zasnovanu na podacima o najboljem strateškom planu i izvršiti ga s neometanom preciznošću.

 

USLUGE KAPITALNOG SAVJETOVANJA

Sa više od 450 stručnjaka u svim glavnim industrijama u više od 60 ureda širom svijeta, IMAP može pretvoriti složen izazov refinansiranja u uspješnu priču. Preciznost i izvrsnost su naše osnovne vrijednosti, a sa našim klijentima sarađujemo na svakom koraku, za svaku vrstu transakcije.

Usluge savjetovanja o dugu i finansiranju koje pružamo:

  • Razvoj idealne strategije finansiranja

  • Prikupljanje odgovarajućeg dužničkog kapitala, finansiranje otkupa ili otplata, refinansiranje postojećih objekata ili pristup sofisticiranim i specijalizovanim paketima duga

  • Izbor potencijalnih finansijskih partnera

  • Pregovori sa investitorom tokom celog procesa

  • Infrastrukturno finansiranje

NAŠI KLIJENTI 

POUZDANI PARTNER ZA KONSISTENTAN STRATEŠKI RAST 

Radimo sa korporativnim preuzimačima, srednjim kompanijama koje žele da rastu ili šire, i portfolio kompanijama investicionih fondova. To nam daje jedinstveno raznolik spektar perspektiva koje nam omogućavaju da najbolje savjetujemo naše klijente o detaljima strategije u svakoj mogućoj vrsti akvizicije, u svim glavnim sektorima.

Naši klijenti su stratezi koji znaju da uspjeh transakcije nadilazi dobru kupovnu cijenu. Kao stručnjaci za M&A na tržištu srednjih preduzeća, postižemo najbolje finansijske uslove za naše klijente, dok temeljito istražujemo i analiziramo svaki kutak svake prilike za maksimalne dugoročne rezultate.

NAŠI STRUČNJACI 

NEZAVISNA STRUČNOST I KOLEKTIVNA IZVRSNOST

Uz izbor od 450+ stručnjaka iz cijelog svijeta, kao IMAP klijent uvijek ćete biti u kontaktu sa višim stručnjakom za vašu specifičnu industriju, tržište i vrstu transakcije.

Ali IMAP je više od povezivanja klijenata sa savjetnicima. Objedinjujemo svoje znanje, informacije i kontakte i redovno se sastajemo kako bismo razgovarali o najnovijim razvojima, podijelili uvide specifične za industriju i pronašli obostrano korisne točke sinergije između više projekata na kojima radimo u našoj međunarodnoj zajednici od 60+ ureda.

 

  Pokrenite za više informacija
Kontaktirajte nas
POVEŽITE SE SA SAVJETNIKOM

Svijet globalnih spajanja i akvizicija je velik i složen. Čak i iskusnim kupcima je potreban stručni partner.

Kao što smo selektivni pri odabiru naših članova i finansijskih partnera, preuzimamo samo transakcije za koje znamo da možemo dati značajan doprinos.

Zakažite konsultacije bez obaveza sa višim savjetnikom. Dat ćemo vam nepristrasnu, iskrenu procjenu najboljeg pravca djelovanja, sa potpunim, transparentnim informacijama o našim metodama rada i strukturama naknada.

Our business is your business growth
više informacija? 

kontaktirajte nas 

Želimo vas čuti. Naš tim je uvijek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS 

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.