M&A USLUGE NA STRANI KUPCA

Pronađite svog savjetnika

NAŠ GLOBALNI DOSEG I LOKALNA EKSPERTIZA  JE VAŠA JEDINSTVENA PREDNOST

Od investicionih firmi koje žele da prošire postojeće portfelje, do korporativnih kupaca koji žele da se prošire na obećavajuća nova globalna tržišta, IMAP klijenti dobijaju naš privilegovani pristup prodavcima i stručnjacima iz industrije širom sveta.

Od istraživanja i analize mogućnosti ulaganja, do strukturiranja, pregovaranja i zatvaranja transakcije, uz IMAP zapošljavate tim stručnjaka koji poznaju nijanse tržišta srednjih preduzeća iznutra i koji su zaključili hiljade uspješnih transakcija.

Usluge na strani  KUPCA

Sa 450+ stručnjaka u svim glavnim industrijama u 60+ kancelarija širom svijeta, IMAP otvara vrata za rast na tržištu srednjih preduzeća.

Naše usluge na strani kupca:

  • Pronalaženje ciljnih kompanija

  • Identificiranje mogućnosti ulaska ili širenja

  • Procjena tržišne i operativne sinergije

  • Strategije ulaska za preduzeća koja žele pristupiti novim tržištima

  • Dodaci proizvodnoj liniji

NAŠI KLIJENTI

NAŠ POSAO JE SLUŽITI VAŠEM POSLOVANJU

Naši klijenti su vlasnici, dioničari ili menadžerski timovi srednjih preduzeća koji iz različitih razloga žele osloboditi likvidnost ili operativnu fleksibilnost. Kroz naše pažljivo njegovane odnose sa investicionim firmama, bankama i porodičnim investitorima na više od 60 ključnih tržišta širom sveta, kreiramo strukturu finansiranja po mjeri za svaku jedinstvenu situaciju.

U IMAP-u se ponosimo uravnoteženim partnerstvom koje stvaramo sa našim klijentima. Vaš viši savjetnik će saslušati vaše nedoumice, odgovoriti na vaša pitanja i pobrinuti se da vam je plan akcija jasan na svakom koraku.

NAŠI STRUČNJACI

NEOVISNA STRUČNOST I  KOLEKTIVNA IZVRSNOST

S izborom od 450+ stručnjaka širom svijeta, kao IMAP klijent, uvijek ćete biti u kontaktu sa višim stručnjakom za vašu specifičnu industriju, tržište i vrstu transakcije.

Ali IMAP je više od povezivanja klijenata sa savjetnicima. Objedinjujemo svoje znanje, informacije i kontakte i redovno se sastajemo kako bismo razgovarali o najnovijim razvojima, podijelili uvide specifične za industriju i pronašli obostrano korisne točke sinergije između više projekata na kojima radimo u našoj međunarodnoj zajednici od 60+ ureda.

 

  Pokrenite za više informacija
Kontaktirajte nas
POVEŽITE SE SA SAVJETNIKOM

Refinansiranje je kritičan trenutak za svako poslovanje i otvara brojna pitanja na koja samo stručnjak sa dubokim poznavanjem tržišta može odgovoriti.

Kada kontaktirate IMAP, ne dobijate poziv za prodaju. Dobivate konsultacije bez obaveza sa stručnjakom za M&A koji će saslušati vaše brige i iskreno analizirati vašu jedinstvenu situaciju.

Uvijek ćemo vam dati nepristrasnu, iskrenu procjenu najboljeg pravca djelovanja, uz potpuno transparentne informacije o našim metodama rada i strukturama naknada.

Our business is your business growth
više informacija?

kontaktirajte nas

Želimo vas čuti. Naš tim je uvijek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.