POTROŠNJA I MALOPRODAJA

Pronađite svog savjetnika
STRUČNJACI ZA M&A U POTROŠNJI I MALOPRODAJI 

STRUČNOST ČINI  PROMJENU PRILIKOM

Potrošačka i maloprodajna tržišta su po prirodi u fluktuaciji. Uspješne kompanije moraju se konstantno prilagođavati promjenjivim životnim stilovima i preferencijama, uz stalno podizanje vrijednosti koju nude kupcima. U digitalnom dobu, ovi pomaci su sve brži, jer novi igrači i modeli koji povezuju direktno s proizvođačima predstavljaju izazove za ovaj tradicionalno konsolidovani sektor.

Uz prave kontakte i znanje, promjena postaje prilika. Strateške odluke potrebne za održavanje tržišne pozicije i korištenje ekonomije obima u ovom kontekstu otvaraju uzbudljiva vrata za M&A. IMAP savjetnici kombinuju bogato iskustvo u industriji i kontakte s izvrsnošću usluga, kako bi upravljali najunosnijim i strateški najrazumnijim transakcijama u sektoru.

RASTUĆE I DINAMIČNO GLOBALNO PARTNERSTVO

Pokušavamo da se razumijemo partnerskim načinom razmišljanja.
NAŠA MISIJA JE RAST VAŠEG POSLOVANJA

Kontaktiraj nas
povežite se sa stručnjakom

Povežite se sa stručnjakom iz industrije za konsultacije bez obaveza. Uz naše pažljivo njegovane kontakte koji nam pomažu da predvidimo nova događanja i praktično znanje koje pomaže našim klijentima da prevladaju izazove, pažljivo ćemo saslušati vaše brige i dati vam iskrene, nepristrasne prijedloge za sljedeće korake.

Our business is your business growth
više informacija? 

kontaktirajte nas 

Želimo vas čuti. Naš tim je uvijek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS 

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.