Pronađite svog savjetnika

NAŠA MISIJA JE RAST VAŠEG POSLOVANJA

NAŠE ISKUSTVO 

ZAKLJUČIVANJE VIŠE OD 200 M&A TRANSAKCIJA GLOBALNO  SVAKE GODINE

Ovdje smo da pomognemo našim klijentima da napreduju u konkurentnim i brzim ekonomijama, a istovremeno pozitivno utječući na lokalnu ekonomiju. Podržavajući i usmjeravajući preduzeća u svakoj fazi njihovog razvoja, pomažemo im da izgrade solidan dugoročan uspjeh uz pozitivan utjecaj na lokalnu ekonomiju.

 

IMAP PRUŽA ISKRENE, NEZAVISNE, STRATEŠKE SAVJETE O SPAJANJIMA I AKVIZICIJAMA I KORPORATIVNIM FINANSIJAMA

Mi smo put do globalnih M&A transakcija na tržištu srednjih preduzeća. Naše prekogranično iskustvo se proteže širom Evrope, Amerike, Azije, Bliskog istoka, Azije i Afrike.

 zemalja

 zaključena transakcija 2022.

 IMAP stručnjaka u cijelom svijetu

MLRD. USD VRIJEDNOSTI TRANSAKCIJA U 2022.

ŠTA NUDIMO

IMAP PRUŽA INOVATIVNE FINANSIJSKE USLUGE VOĐENE KVALITETOM I PRILAGOĐENE PROMJENAMA. NUDIMO:

01
SAVJETOVANJE NA STRANI PRODAVCA
Ulažemo vrijeme u razumijevanje vaših ciljeva kako bismo stvorili najefikasniji plan za vašu prodaju, nasljeđivanje ili izdvajanje. Proces bez glavobolje. Savršeni kupac. Najunosniji dogovor.
02
SAVJETOVANJE NA STRANI KUPCA
Savjeti za strateško kreativno širenje i rast. Identifikujte i steknite idealnu kompaniju, po najboljoj cijeni, uz bezbolnu tranziciju. Iskoristite prednost našeg privilegiranog pristupa prodavcima i stručnjacima iz industrije iz cijelog svijeta.
03
KAPITALNO SAVJETOVANJE
Raspon opcija za prikupljanje kapitala je velik, složen i stalno se mijenja. IMAP stručnjaci imaju kontakte i duboko znanje da izazove likvidnosti i refinansiranja pretvore u dugoročan strateški uspjeh.
04
KORPORATIVNO SAVJETOVANJE
Naše upravljanje spajanjima i preuzimanjima nadopunjujemo korporativnim finansijskim uslugama, od pripreme prije prodaje, integracije nakon spajanja, do savjetovanja o strategiji, vrednovanju i restrukturiranju. Za holistički pristup dosljednom rastu.
Our business is your business growth
više informacija? 

kontaktirajte nas 

Želimo vas čuti. Naš tim je uvijek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS 

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.