HRANA I PIĆE

Pronađite svog savjetnika
STRUČNI SAVJETNICI ZA M&A U SEKTORU HRANE I PIĆA 

STVARANJE SAVRŠENOG RECEPTA ZA STRATEŠKI USPJEH 

Sektor hrane i pića bogat je različitim igračima – od globalnih divova sa širokim asortimanom brendova i proizvoda, do malih i srednjih stručnjaka koji nude nišne proizvode. Razvoj nepca potrošača i otvorenost za nove formate proizvoda i usluga predstavljaju beskonačne mogućnosti za inovacije, kao i izazove uspostavljanja i očuvanja održive tržišne pozicije.

Put ka brzom rastu i rezultirajućem organizacijskom prestrojavanju nudi jasne mogućnosti i potrebe za spajanjima i akvizicijama. Kao iskusni savjetnici, IMAP stručnjaci imaju insajdersko znanje i kontakte u promjenjivoj dinamici industrije hrane i pića. Radimo s klijentima kako bismo se snašli u složenostima, iskoristili unosne prilike i stvorili savršeni recept za strateški uspjeh u ovoj dinamičnoj industriji.

RASTUĆE I DINAMIČNO GLOBALNO PARTNERSTVO

Pokušavamo da se razumijemo partnerskim načinom razmišljanja.
NAŠA MISIJA JE RAST VAŠEG POSLOVANJA

Kontaktiraj nas
povežite se sa stručnjakom

Povežite se sa stručnjakom iz industrije za konsultacije bez obaveza. Uz naše pažljivo njegovane kontakte koji nam pomažu da predvidimo nova događanja i praktično znanje koje pomaže našim klijentima da prevladaju izazove, pažljivo ćemo saslušati vaše brige i dati vam iskrene, nepristrasne prijedloge za sljedeće korake.

Our business is your business growth
više informacija? 

kontaktirajte nas 

Želimo vas čuti. Naš tim je uvijek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS 

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.