AUTOMOBILSKA INDUSTRIJA

Pronađite svog savjetnika
STRUČNJACI ZA M&A U AUTOMOBILSKOJ INDUSTRIJI 

LIDERI U INDUSTRIJI, ZA IZVANREDNE REZULTATE 

Automobilska industrija koja se radikalno i brzo mijenja predstavlja savršeno okruženje za unosne mogućnosti spajanja i preuzimanja, za one koji imaju iskustvo da iskoriste njen potencijal.

Seizmički pomaci kao što su novi ekološki zahtjevi, pojava e-mobilnosti i autonomne vožnje, te poslovni modeli mobilnosti kao usluge čine i kompleksno i plodno okruženje za prodaju, rast i ulaganja.

U IMAP-u imamo iskustvo specifično za industriju i pažljivo njegovane kontakte kako bismo uspješno predviđali i upravljali promjenama. I praktično znanje o tome kako voditi naše klijente kroz izazove, za izvanredne strateške i finansijske rezultate.

RASTUĆE I DINAMIČNO GLOBALNO PARTNERSTVO

Pokušavamo da se razumijemo partnerskim načinom razmišljanja.
NAŠA MISIJA JE RAST VAŠEG POSLOVANJA

Kontaktiraj nas
povežite se sa stručnjakom

Povežite se sa stručnjakom iz industrije za konsultacije bez obaveza. Uz naše pažljivo njegovane kontakte koji nam pomažu da predvidimo nova događanja i praktično znanje koje pomaže našim klijentima da prevladaju izazove, pažljivo ćemo saslušati vaše brige i dati vam iskrene, nepristrasne prijedloge za sljedeće korake.

Our business is your business growth
više informacija? 

kontaktirajte nas 

Želimo vas čuti. Naš tim je uvijek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS 

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.