IMAP USLUGE

Pronađite svog savjetnika
PUT DO M&A TRŽIŠTA SREDNJIH PREDUZEĆA 

POVEZIVANJEM NEZAVISNE LOKALNE STRUČNOSTI SA SNAŽNIM GLOBALNIM DOSEGOM, NUDIMO VAM JEDINSTVENU PREDNOST.

IMAP je međunarodno partnerstvo kompanija za investiciono bankarstvo specijaliziranih za M&A, dioničke, dužničke i korporativne savjetodavne usluge prilagođene tržištu srednjih preduzeća.

Radeći sa IMAP-om, pristupate objedinjenoj stručnosti, kontaktima i dosegu više od 450 profesionalaca u više od 60 kancelarija širom sveta. Pristupite jedinstvenim globalnim prilikama i trenutnom znanju na brzom tržištu.

Sa poduzetnicima, vlasnicima srednjih preduzeća, dioničarima i menadžmentom radimo od 1973. godine i naš je prioritet zadržati nezavisnu, okretnu i neutralnu poziciju.

Naša besprijekorna reputacija na svim našim tržištima svjedoči o našoj izvrsnosti u izvedbi i visokim standardima - od odabira naših članova, do transakcija koje preuzimamo. Ne primjenjujemo univerzalne procese i naš pristup je u potpunosti prilagođen svakom jedinstvenom i složenom slučaju.

U saradnji sa jednim od naših savjetnika, dobijate punu snagu našeg globalnog partnerstva. Kroz nemjerljivu vrijednost pouzdanih odnosa koje smo zajedno gradili više od 50 godina. I preko našeg zajedničkog međunarodnog komunikacijskog centra, što znači da svaki član ima objedinjeno znanje i kontakte više od 450 stručnjaka na dohvat ruke.

Šta nudimo 

Inovativne finansijske usluge vođene kvalitetom i prilagođene promjenama za kompanije i njihove vlasnike, investicijska društva, menadžerske timove i investitore.  NUDIMO:

01
SAVJETOVANJE NA STRANI PRODAVCA
Ulažemo vrijeme u razumijevanje vaših ciljeva kako bismo stvorili najefikasniji plan za vašu prodaju, nasljeđivanje ili izdvajanje. Proces bez glavobolje. Savršeni kupac. Najunosniji dogovor.
02
SAVJETOVANJE NA STRANI KUPCA
Savjeti za strateško kreativno širenje i rast. Identifikujte i steknite idealnu kompaniju, po najboljoj cijeni, uz bezbolnu tranziciju. Iskoristite prednost našeg privilegiranog pristupa prodavcima i stručnjacima iz industrije iz cijelog svijeta.
03
KAPITALNO SAVJETOVANJE
Raspon opcija za prikupljanje kapitala je velik, složen i stalno se mijenja. IMAP stručnjaci imaju kontakte i duboko znanje da izazove likvidnosti i refinansiranja pretvore u dugoročan strateški uspjeh.
04
KORPORATIVNO SAVJETOVANJE
Naše upravljanje spajanjima i preuzimanjima nadopunjujemo korporativnim finansijskim uslugama, od pripreme prije prodaje, integracije nakon spajanja, do savjetovanja o strategiji, vrednovanju i restrukturiranju. Za holistički pristup dosljednom rastu.
ISTAKNUTA POZICIJA NA TRŽIŠTU SREDNJIH PREDUZEĆA

Lokalna ekspertiza i globalni doseg.
Nezavisna ekspertiza i zajednička izvrsnost.
Sigurnost kroz 50 godina iskustva i agilnost uspješnog međunarodnog partnerstva okrenutog budućnosti.

Kontaktirajte nas
POVEŽITE SE SA STRUČNJAKOM

M&A na srednjem tržištu je pun prilika, a s tim dolazi i mnogo opcija i modaliteta.

Savjetnik je vaš kompas.

Kontaktirajte nas za konsultacije bez obaveza sa stručnjakom za M&A, koji će pažljivo saslušati vaše brige i dati iskrenu, nepristrasnu procjenu najboljih budućih koraka.

Our business is your business growth
više informacija? 

kontaktirajte nas 

Želimo vas čuti. Naš tim je uvijek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS 

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.