OBRAZOVANJE I OBUKA

Pronađite svog savjetnika
SPECIJALISTI ZA M&A U SEKTORU OBRAZOVANJA I OBUKE 

ISKUSTVO, KONTAKTI I ZNANJE. ZA NAJBOLJU, BESPRIJEKORNO PROVEDENU TRANSAKCIJU. 

Brza, pristupačna rješenja za online obuku. Talas potražnje za profesionalnim usavršavanjem na nestabilnom tržištu rada. Cjeloživotno učenje u formatima koji su fleksibilniji i zanimljiviji nego ikada prije. Transformacija bez presedana u obrazovanju i obuci tek je počela i stalno dovodi nove igrače i uzbudljiva spajanja i preuzimanja.

Ići u korak s vremenom i iskoristiti savršenu priliku zahtijeva iskusnog savjetnika s velikim iskustvom, znanjem u industriji i širokom mrežom pouzdanih kontakata. U IMAP-u imamo godine iskustva u određenim sektorima i globalni doseg koji naše klijente vodi do strateškog i finansijskog uspjeha.

RASTUĆE I DINAMIČNO GLOBALNO PARTNERSTVO

Pokušavamo da se razumijemo partnerskim načinom razmišljanja.
NAŠA MISIJA JE RAST VAŠEG POSLOVANJA

Kontaktiraj nas
povežite se sa stručnjakom

Povežite se sa stručnjakom iz industrije za konsultacije bez obaveza. Uz naše pažljivo njegovane kontakte koji nam pomažu da predvidimo nova događanja i praktično znanje koje pomaže našim klijentima da prevladaju izazove, pažljivo ćemo saslušati vaše brige i dati vam iskrene, nepristrasne prijedloge za sljedeće korake.

Our business is your business growth
više informacija? 

kontaktirajte nas 

Želimo vas čuti. Naš tim je uvijek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS 

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.