Pronađite svog savjetnika

PRAVNA OBAVJEŠTENJA

 

Ova internetska stranica je u vlasništvu IMAP, Inc. Sucursal en España (IMAP), trgovačkog društva prijavljenog u Trgovačkom registru Barcelone pod sveskom 43.756 Folio 67 stranica B-437.438, nosilac poreskog broja W-4006734-J i sa sjedištem u Carrer Balmes 151, 1ª Planta – 08008 Barselona. Možete nas kontaktirati putem navedene poštanske adrese ili putem e-pošte: info@imap.com.

 

USLOVI UPOTREBE

IMAP se ovime odriče svake odgovornosti koja bi mogla proizaći iz netačnog, neprikladnog ili nezakonitog korišćenja informacija datih na ovoj internetskoj stranici. Takođe odbacuje svaku odgovornost koja bi mogla proizaći iz nedostatka istinitosti, potpunosti i tačnosti podataka ili informacija datih na njegovim internetskim stranicama.

Ova IMAP internetska stranica može da sadrži linkove na druge internetske stranice trećih strana koje nisu pod kontrolom IMAP-a. Stoga IMAP ne preuzima odgovornost za sadržaj tih internetskih stranica trećih strana. 

 

INTELEKTUALNO I INDUSTRIJSKO VLASNIŠTVO

Tekstovi, slike, zvukovi, animacije, softver i ostali sadržaji na ovoj internetskoj stranici isključivo su vlasništvo IMAP-a ili njegovih davalaca licence. Svaki oblik transfera, distribucije, reprodukcije, skladištenja ili potpunog ili djelomičnog javnog priopćavanja mora biti izričito ovlašten od strane vlasnika.

 

ZAKONODAVSTVO

Ovi opšti uslovi su regulisani i tumače se u skladu sa španjolskim zakonom. IMAP i korisnik, odričući se bilo koje druge nadležnosti na koju bi mogli imati pravo, saglasni su da će svaki spor, nedosljednost, problem ili zahtjev koji proističe iz pristupa ili korišćenja internetske stranice rješavati sudovi i tribunali grada Barselone, Španija.

Our business is your business growth
više informacija? 

kontaktirajte nas 

Želimo vas čuti. Naš tim je uvijek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS 

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.