FINANSIJSKE USLUGE

Pronađite svog savjetnika
SPECIJALISTIČKI M&A SAVJETI U FINANSIJSKIM USLUGAMA 

DEMISTIFIKACIJA KOMPLEKSNIH TRŽIŠTA  ZA SOLIDNE REZULTATE

 

Opšte je poznato: finansijska kriza izazvala je metamorfozu. Pojačana regulativa i niske kamatne stope primoravaju banke da odbace rizik i rekalibriraju svoje bilanse. Tradicionalni igrači se strateški oslobađaju poslovnih jedinica sa lošim rezultatima, dok se bore s naletom novih FinTech i InsurTech tržišnih disruptora.

 

Šta nije opštepoznato? Kako iskoristiti ovaj val promjena za dugoročne poslovne rezultate. Stručnost iskusne savjetodavne firme je ključna u kretanju u ovoj dinamičnoj industriji. MAP tim koristi svoje duboko poznavanje industrije i široku mrežu u okviru finansijskih usluga kako bi iskoristio nove trendove za solidan strateški i finansijski uspjeh. 

TRANSACTIONS 

Financial services TRANSACTIONS

RASTUĆE I DINAMIČNO GLOBALNO PARTNERSTVO

Pokušavamo da se razumijemo partnerskim načinom razmišljanja.
NAŠA MISIJA JE RAST VAŠEG POSLOVANJA

Kontaktiraj nas
povežite se sa stručnjakom

Povežite se sa stručnjakom iz industrije za konsultacije bez obaveza. Uz naše pažljivo njegovane kontakte koji nam pomažu da predvidimo nova događanja i praktično znanje koje pomaže našim klijentima da prevladaju izazove, pažljivo ćemo saslušati vaše brige i dati vam iskrene, nepristrasne prijedloge za sljedeće korake.

Our business is your business growth
more information? 

Contact us 

We love to hear from you. Our team is always here to chat.

Contact form 

Thank you for your interest in IMAP. Please use the form below to tell us more about your current situation and we’ll be sure to have the right professional get back to you as soon as possible.