FINANSIJSKE USLUGE

Pronađite svog savjetnika
SPECIJALISTIČKI M&A SAVJETI U FINANSIJSKIM USLUGAMA 

DEMISTIFIKACIJA KOMPLEKSNIH TRŽIŠTA  ZA SOLIDNE REZULTATE

Opšte je poznato: finansijska kriza izazvala je metamorfozu. Pojačana regulativa i niske kamatne stope primoravaju banke da odbace rizik i rekalibriraju svoje bilanse. Tradicionalni igrači se strateški oslobađaju poslovnih jedinica sa lošim rezultatima, dok se bore s naletom novih FinTech i InsurTech tržišnih disruptora.

Šta nije opštepoznato? Kako iskoristiti ovaj val promjena za dugoročne poslovne rezultate. Stručnost iskusne savjetodavne firme je ključna u kretanju u ovoj dinamičnoj industriji. MAP tim koristi svoje duboko poznavanje industrije i široku mrežu u okviru finansijskih usluga kako bi iskoristio nove trendove za solidan strateški i finansijski uspjeh. 

transakcije 

finansijske usluge transakcije

RASTUĆE I DINAMIČNO GLOBALNO PARTNERSTVO

Pokušavamo da se razumijemo partnerskim načinom razmišljanja.
NAŠA MISIJA JE RAST VAŠEG POSLOVANJA

Kontaktiraj nas
povežite se sa stručnjakom

Povežite se sa stručnjakom iz industrije za konsultacije bez obaveza. Uz naše pažljivo njegovane kontakte koji nam pomažu da predvidimo nova događanja i praktično znanje koje pomaže našim klijentima da prevladaju izazove, pažljivo ćemo saslušati vaše brige i dati vam iskrene, nepristrasne prijedloge za sljedeće korake.

Our business is your business growth
više informacija? 

kontaktirajte nas 

Želimo vas čuti. Naš tim je uvijek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS 

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.