KORPORATIVNO SAVJETOVANJE

Pronađite svog savjetnika

SVEOBUHVATNA USLUGA IZVAN SAME TRANSAKCIJE SVEOBUHVATAN PRISTUP KONZISTENTNOM I ODRŽIVOM RASTU

Uspješne M&A transakcije predstavljaju mnoge mogućnosti i izazove koji počinju mnogo prije procesa transakcije i nastavljaju se dugo nakon toga. Pružamo kompanijama, kreditorima i investitorima pristup investicionom kapitalu i povezanim finansijskim savjetodavnim uslugama, od strateškog savjeta i procjene vrijednosti do finansijskih modela i restrukturiranja. Ovo uključuje savjetovanje prije transakcije u pripremi za prodaju i savjetovanje o integraciji nakon transakcije.

Korištenje našeg 50-godišnjeg iskustva na globalnom tržištu srednjih preduzeća za vašu stratešku prednost, za čvrstu i održivu finansijsku vitalnost.

 

USLUGE KORPORATIVNOG SAVJETOVANJA

Sa više od 450 profesionalaca u svim glavnim industrijama u više od 60 kancelarija širom svijeta, IMAP nudi globalni doseg i stručnost u sektoru bez premca. Preciznost i izvrsnost su naše osnovne vrijednosti, a sa našim klijentima sarađujemo na svakom koraku, za svaku vrstu transakcije.

Naše usluge korporativnih finansija uključuju:

  • Procjene vrijednosti kompanije

  • Integrirano finansijsko modeliranje

  • Osiguravanje vlasničkih sredstava za strateški rast

  • Otkupi menadžmenta (MBO)

  • Menadžerski buy-in (MBI)

  • Strateška partnerstva i zajednička ulaganja

  • Poslovno planiranje i investicione strategije za porodična preduzeća

NAŠI STRUČNJACI 

NEZAVISNA STRUČNOST I KOLEKTIVNA IZVRSNOST

Uz izbor od 450+ stručnjaka širom svijeta, kao IMAP klijent, uvijek ćete biti u kontaktu sa višim stručnjakom za vašu specifičnu industriju, tržište i vrstu transakcije.

Ali IMAP je više od povezivanja klijenata sa savjetnicima. Objedinjujemo svoje znanje, informacije i kontakte i redovno se sastajemo kako bismo razgovarali o najnovijim razvojima, podijelili uvide specifične za industriju i pronašli obostrano korisne točke sinergije između više projekata na kojima radimo u našoj međunarodnoj zajednici od 60+ ureda.

 

  Pokrenite za više informacija
Kontaktirajte nas
KAKO MOŽEMO POMOĆI?

Kada kontaktirate IMAP, ne dobijate poziv za prodaju. Dobivate konsultacije bez obaveza sa stručnjakom za M&A koji će iskreno procijeniti vašu jedinstvenu situaciju.

Kao što smo selektivni pri odabiru naših članova i finansijskih partnera, tako i usluge korporativnog finansiranja nudimo samo kada znamo da možemo dati značajan doprinos.

Uvijek ćemo vam dati nepristrasnu, iskrenu procjenu najboljeg pravca djelovanja, uz potpuno transparentne informacije o našim metodama rada i strukturama naknada.

Our business is your business growth
više informacija? 

kontaktirajte nas 

Želimo vas čuti. Naš tim je uvijek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS 

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.