TRANSPORT I LOGISTIKA

Pronađite svog savjetnika
VODEĆI SAVJETNICI ZA M&A U SEKTORU TRANSPORTA I LOGISTIKE 

ZNANJE ZA PRONALAŽENJE PRILIKE.  VJEŠTINE ZA ZAKLJUČIVANJE TRANSAKCIJE.

Isporuka munjevitom brzinom, 24/7 upravljanje narudžbama i transparentnost u realnom vremenu. Zahtjevi online kupovine i e-trgovine nadmašuju kapacitet transportnih i logističkih kompanija da prilagode vlastite procese. Mnogi se okreću strategijama akvizicije kako bi ostali relevantni. Ovaj mentalitet „kupi umjesto napravi“ stvara savršen kontekst za velike mogućnosti spajanja i preuzimanja, s novim poslovnim modelima i inovativnim partnerstvima koji se pojavljuju duž cijelog lanca opskrbe.

Sa našim neusporedivim globalnim kontaktima i iskustvom u industriji transporta i logistike, IMAP savjetnici vam daju pristup najpametnijim strateškim prilikama, u pravo vrijeme, uz izvrsnost u usluzi za zatvaranje optimalne transakcije.

RASTUĆE I DINAMIČNO GLOBALNO PARTNERSTVO

Pokušavamo da se razumijemo partnerskim načinom razmišljanja.
NAŠA MISIJA JE RAST VAŠEG POSLOVANJA

Kontaktiraj nas
povežite se sa stručnjakom

Povežite se sa stručnjakom iz industrije za konsultacije bez obaveza. Uz naše pažljivo njegovane kontakte koji nam pomažu da predvidimo nova događanja i praktično znanje koje pomaže našim klijentima da prevladaju izazove, pažljivo ćemo saslušati vaše brige i dati vam iskrene, nepristrasne prijedloge za sljedeće korake.

Our business is your business growth
više informacija? 

kontaktirajte nas 

Želimo vas čuti. Naš tim je uvijek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS 

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.