IMAP INDUSTRIJE

Pronađite svog savjetnika
što radimo 

naše usluge uključuju prodaju, kupovinu ili procjenu vrijednosti preduzeća i prikupljanje kapitala.  nudimo:

01
SAVJETOVANJE NA STRANI PRODAVCA
Ulažemo vrijeme u razumijevanje vaših ciljeva kako bismo stvorili najefikasniji plan za vašu prodaju, nasljeđivanje ili izdvajanje. Proces bez glavobolje. Savršeni kupac. Najunosniji dogovor.
02
SAVJETOVANJE NA STRANI KUPCA
Savjeti za strateško kreativno širenje i rast. Identifikujte i steknite idealnu kompaniju, po najboljoj cijeni, uz bezbolnu tranziciju. Iskoristite prednost našeg privilegiranog pristupa prodavcima i stručnjacima iz industrije iz cijelog svijeta.
03
KAPITALNO SAVJETOVANJE
Raspon opcija za prikupljanje kapitala je velik, složen i stalno se mijenja. IMAP stručnjaci imaju kontakte i duboko znanje da izazove likvidnosti i refinansiranja pretvore u dugoročan strateški uspjeh.
04
KORPORATIVNO SAVJETOVANJE
Naše upravljanje spajanjima i preuzimanjima nadopunjujemo korporativnim finansijskim uslugama, od pripreme prije prodaje, integracije nakon spajanja, do savjetovanja o strategiji, vrednovanju i restrukturiranju. Za holistički pristup dosljednom rastu.
RASTUĆE I DINAMIČNO GLOBALNO PARTNERSTVO

Pokušavamo da se razumijemo partnerskim načinom razmišljanja.
NAŠA MISIJA JE RAST VAŠEG POSLOVANJA

Kontaktirajte nas
povežite se sa stručnjakom.

M&A na srednjem tržištu je pun prilika, a s tim dolazi i mnogo opcija i modaliteta.

Savjetnik je vaš kompas.

Kontaktirajte nas za konsultacije bez obaveza sa stručnjakom za M&A, koji će pažljivo saslušati vaše brige i dati iskrenu, nepristrasnu procjenu najboljih budućih koraka.

Our business is your business growth
više informacija? 

kontaktirajte nas 

Želimo vas čuti. Naš tim je uvijek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS 

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.