Sberbank B&H

Pronađite svog savjetnika
Nekretnine
Sberbank B&H
Finansijska institucija
Osigurao instrumente kreditiranja
SEIC Hospitality LLC
Finansijska institucija
Osigurao instrumente kreditiranja

SEIC ugostiteljstvo

Pregled


Ascendant project finance je radio na nekoliko projekata u turizmu i sektoru nekretnina predstavljajući poznate hotelske brandove na regionalnom tržištu.

Većina glavnih gradova zapadnog Balkana ima jake poslovne osnove, ali i nedostatak znanja, kako u razvoju tako i u ugostiteljstvu. To je rezultiralo nedostatkom hotelskih brandova. Na temelju Ascendant Project Financeove  ('APF') sposobnosti strukturiranja kompliciranih projekata i omogućavanja investitorima/vlasnicima da bolje razumiju stvarne vrijednosti i troškove hotelskog ulaganja, uključujući opciju franšize, bili smo u mogućnosti dovesti hotelske brandove u regiju. Naš klijent je dobro poznati GCC Investment Fund, South European Investment Company (SEIC), koji je prepoznao ovu priliku i doveo prvi Marriott brand na Balkan kojim upravlja Interstate Hotels and Resorts.


Investitor


Intesa Sanpaolo, Sarajevo i Sberbank, Sarajevo.Transakcija


APF je osigurao finansiranje za SEIC putem sindiciranih kredita kod banaka u Bosni i Hercegovini za završetak razvoja hotela Residence Inn by Marriott Sarajevo.

Saznaj više
Transakcijski savjetnici
Our business is your business growth
više informacija? 

kontaktirajte nas 

Želimo vas čuti. Naš tim je uvijek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS 

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.