USLUGE NA STRANI KUPCA

Pronađite svog savetnika

NAŠ GLOBALNI DOSEG I LOKALNA EKSPERTIZA  JE VAŠA JEDINSTVENA PREDNOST

Od investicionih firmi koje žele da prošire postojeće portfelje, do korporativnih kupaca koji žele da se prošire na obećavajuća nova globalna tržišta, IMAP klijenti dobijaju naš privilegovani pristup prodavcima i stručnjacima iz industrije širom sveta.

Od istraživanja i analize mogućnosti, sve do strukturiranja, pregovora i zaključivanja transakcije, sa IMAP-om angažujete tim stručnjaka koji poznaju nijanse srednjeg tržišta iznutra i koji su zaključili hiljade uspešnih transakcija.

 

Usluge na  STRANI KUPCA

Sa 450+ stručnjaka iz svih glavnih industrija u 60+ kancelarija širom sveta, IMAP otvara vrata za rast na tržištu srednjih preduzeća.

Naše usluge na strani kupca:

  • Identifikovanje mogućnosti za ulazak ili širenje na tržištu

  • Dodaci na proizvodnoj liniji

  • Pronalaženje ciljnih kompanija

  • Procena tržišne i operativne sinergije

  • Strategije ulaska za preduzeća koja žele da pristupe novim tržištima

NAŠI stručnjaci 

Nezavisna stručnost i kolektivna izvrsnost

Radimo sa korporativnim preuzimačima, srednjim preduzećima koja žele da rastu ili šire, i portfolio kompanijama investicionih fondova. Ovo nam daje jedinstveno raznolik spektar perspektiva koje nam omogućavaju da najbolje savetujemo naše klijente o detaljima strategije u svakoj mogućoj vrsti akvizicije, u svim glavnim sektorima.

Naši klijenti su stratezi koji znaju da uspeh transakcije prevazilazi dobru kupovnu cenu. Kao specijalisti za M&A na tržištu srednje veličine, postižemo najbolje finansijske uslove za naše klijente, dok temeljno istražujemo i analiziramo svaki kutak svake prilike za maksimalne dugoročne rezultate.

 

  Pokreni za više informacija
Kontaktirajte nas
POVEŽITE SE SA SAVETNIKOM

Svet globalnih spajanja i akvizicija je veliki i složen. Čak i iskusnim kupcima je potreban stručni partner.

Kao što smo selektivni pri izboru naših članova i finansijskih partnera, mi preuzimamo samo transakcije za koje znamo da možemo dati značajan doprinos.

Zakažite konsultacije bez obaveza sa višim savetnikom. Daćemo vam nepristranu, iskrenu procenu najboljeg pravca delovanja, sa potpunim, transparentnim informacijama o našim metodama rada i strukturama naknada.

Our business is your business growth
VIŠE INFORMACIJA? 

KONTAKTIRAJTE NAS 

Želimo da čujemo od vas. Naš tim je uvek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS 

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.