Pronađite svog savetnika

NAŠA MISIJA JE RAST VAŠEG POSLOVANJA

NAŠE ISKUSTVO 

ZAKLJUČIVANJE VIŠE OD 200 M&A TRANSAKCIJA GLOBALNO SVAKE GODINE 

Tu smo da pomognemo našim klijentima da napreduju u konkurentnim i brzim ekonomijama, dok pozitivno utičemo na lokalne ekonomije. Podržavajući i usmeravajući preduzeća u svakoj fazi njihovog razvoja, pomažemo im da izgrade solidan dugoročni uspeh uz pozitivan uticaj na lokalne ekonomije.

IMAP kancelarije
IMAP

PRUŽA ISKRENE, NEZAVISNE, STRATEŠKE SAVETE O SPAJANJIMA I AKVIZICIJAMA I KORPORATIVNIM FINANSIJAMA

Mi smo put do globalnih M&A transakcija na tržištu srednjih preduzeća. Naše prekogranično iskustvo se proteže širom Evrope, Amerike, Azije, Bliskog istoka, Azije i Afrike.

zemalja

zaključena transakcija 2022.

IMAP stručnjaka u celom svetu

MLRD. USD VREDNOSTI TRANSAKCIJA U 2022.

ŠTA NUDIMO

IMAP PRUŽA INOVATIVNE FINANSIJSKE USLUGE VOĐENE KVALITETOM I PRILAGOĐENE PROMENAMA. Nudimo:

01
SAVETOVANJE NA STRANI PRODAVCA
Ulažemo vreme u razumevanje vaših ciljeva kako bismo kreirali najefikasniji plan za vašu prodaju, nasledstvo ili izdvajanje. Proces bez glavobolje. Savršen kupac. Najunosniji dogovor.
02
SAVETOVANJE NA STRANI KUPCA
Saveti za strateško kreativno širenje i rast. Identifikujte i steknite idealnu kompaniju, po najboljoj ceni, uz bezbolnu tranziciju. Iskoristite prednost našeg privilegovanog pristupa prodavcima i stručnjacima iz industrije iz celog sveta.
03
SAVETOVANJE O DUGU
Opseg opcija za prikupljanje kapitala je velik, složen i stalno se menja. IMAP stručnjaci imaju kontakte i široko znanje da izazove likvidnosti i refinansiranja pretvore u dugoročan strateški uspeh.
04
KORPORATIVNE FINANSIJE
Naše M&A usluge dopunjujemo uslugama korporativnog finansiranja, od pripreme pre prodaje, integracije nakon spajanja, do saveta o strategiji, procene vrednosti i restrukturiranja. Za holistički pristup doslednom rastu.
Our business is your business growth
VIŠE INFORMACIJA? 

KONTAKTIRAJTE NAS 

Želimo da čujemo od vas. Naš tim je uvek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS 

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.