TRANSPORT I LOGISTIKA

Pronađite svog savetnika
VODEĆI SAVETNICI ZA M&A U TRANSPORTU I LOGISTICI

ZNANJE ZA PRONALAŽENJE PRILIKA. VEŠTINE ZA ZAKLJUČIVANJE TRANSAKCIJE.

Isporuka munjevitom brzinom, 24/7 upravljanje narudžbama i transparentnost u realnom vremenu. Zahtevi onlajn kupovine i e-trgovine prevazilaze kapacitet transportnih i logističkih kompanija da prilagode sopstvene procese. Mnogi se okreću strategijama akvizicije kako bi ostali relevantni. Ovaj mentalitet „kupi umesto napravi“ stvara savršen kontekst za velike mogućnosti spajanja i preuzimanja, sa novim poslovnim modelima i inovativnim partnerstvima koji se pojavljuju duž celog lanca snabdevanja.

Sa našim neuporedivim globalnim kontaktima i iskustvom u industriji transporta i logistike, IMAP savetnici vam daju pristup najpametnijim strateškim prilikama, u pravo vreme, uz izvrsnost u usluzi za zatvaranje optimalne transakcije.

RASTUĆE I DINAMIČNO GLOBALNO PARTNERSTVO

Pokušavamo da se razumemo partnerskim načinom razmišljanja.
NAŠA MISIJA JE RAST
 VAŠEG POSLOVANJA.

Kontaktirajte nas
POVEŽITE SE SA STRUČNJAKOM

Povežite se sa stručnjakom iz industrije za konsultacije bez obaveza. Sa našim pažljivo negovanim kontaktima koji nam pomažu da predvidimo nova događanja i praktičnim znanjem kako bismo pomogli našim klijentima da prevaziđu izazove, pažljivo ćemo saslušati vaše brige i dati vam iskrene, nepristrasne predloge za sledeće korake.

Our business is your business growth
VIŠE INFORMACIJA?

KONTAKTIRAJTE NAS

Želimo da čujemo od vas. Naš tim je uvek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.