IMAP USLUGE

Pronađite svog savetnika
PUT DO M&A TRŽIŠTA SREDNJIH PREDUZEĆA 

POVEZIVANJEM NEZAVISNE LOKALNE STRUČNOSTI SA SNAŽNIM GLOBALNIM DOSEGOM,  NUDIMO VAM JEDINSTVENU PREDNOST.

IMAP je međunarodno partnerstvo firmi za investiciono bankarstvo specijalizovane za M&A, vlasničke, dužničke i korporativne savetodavne usluge prilagođene srednjem korporativnom tržištu. U saradnji sa IMAP-om, pristupate kombinovanoj stručnosti, kontaktima i dosegu više od 450 stručnjaka u više od 60 kancelarija širom sveta. Pristupite jedinstvenim globalnim mogućnostima i aktuelnom znanju na brzom tržištu.

Sa preduzetnicima, vlasnicima srednjih preduzeća, akcionarima i menadžmentom radimo od 1973. godine i naš je prioritet da zadržimo nezavisnu, okretnu i neutralnu poziciju.

Naša besprekorna reputacija na svim našim tržištima svedoči o našoj izvrsnosti u izvršenju i visokim standardima - od izbora naših članova, do transakcija koje preuzimamo. Ne primenjujemo univerzalne procese i naš pristup je potpuno prilagođen svakom jedinstvenom i složenom slučaju.

U saradnji sa jednim od naših savetnika dobijate punu snagu našeg globalnog partnerstva. Kroz nemerljivu vrednost pouzdanih odnosa koje smo zajedno gradili više od 50 godina. I to preko našeg zajedničkog međunarodnog komunikacionog centra, što znači da svaki član ima objedinjeno znanje i kontakte više od 450 stručnjaka na dohvat ruke.

Šta nudimo 

Inovativne finansijske usluge vođene kvalitetom i prilagođene promenama tržišta za kompanije i njihove vlasnike, investicione kompanije, menadžerske timove i investitore.  NUDIMO:

01
SAVETOVANJE NA STRANI PRODAVCA
Ulažemo vreme u razumevanje vaših ciljeva kako bismo kreirali najefikasniji plan za vašu prodaju, nasledstvo ili izdvajanje. Proces bez glavobolje. Savršen kupac. Najunosniji dogovor.
02
SAVETOVANJE NA STRANI KUPCA
Saveti za strateško kreativno širenje i rast. Identifikujte i steknite idealnu kompaniju, po najboljoj ceni, uz bezbolnu tranziciju. Iskoristite prednost našeg privilegovanog pristupa prodavcima i stručnjacima iz industrije iz celog sveta.
03
SAVETOVANJE O DUGU
Opseg opcija za prikupljanje kapitala je velik, složen i stalno se menja. IMAP stručnjaci imaju kontakte i široko znanje da izazove likvidnosti i refinansiranja pretvore u dugoročan strateški uspeh.
04
KORPORATIVNE FINANSIJE
Naše M&A usluge dopunjujemo uslugama korporativnog finansiranja, od pripreme pre prodaje, integracije nakon spajanja, do saveta o strategiji, procene vrednosti i restrukturiranja. Za holistički pristup doslednom rastu.
ISTAKNUTA POZICIJA NA TRŽIŠTU SREDNJIH PREDUZEĆA

Lokalna ekspertiza i globalni doseg.
Nezavisna ekspertiza i zajednička izvrsnost.
Bezbednost kroz 50 godina iskustva i agilnost uspešnog međunarodnog partnerstva okrenutog budućnosti.

Kontaktirajte nas
POVEŽITE SE SA STRUČNJAKOM

M&A na tržištu srednjih kompanija je pun mogućnosti, a sa njim dolazi i pregršt opcija i modaliteta.

Savetnik je vaš kompas.

Kontaktirajte nas za konsultacije bez obaveza sa specijalistom za M&A, koji će pažljivo saslušati vaše nedoumice i dati iskrenu, nepristrasnu procenu najboljih sledećih koraka.

Our business is your business growth
VIŠE INFORMACIJA? 

KONTAKTIRAJTE NAS 

Želimo da čujemo od vas. Naš tim je uvek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS 

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.