USLUGE KORPORATIVNIH FINANSIJA

Pronađite svog savetnika

SVEOBUHVATNA USLUGA IZVAN SAME TRANSAKCIJE SVEOBUHVATAN PRISTUP KONZISTENTNOM I ODRŽIVOM RASTU

Uspešne M&A transakcije predstavljaju mnoge mogućnosti i izazove koji počinju mnogo pre procesa transakcije i nastavljaju se dugo posle. Pružamo kompanijama, poveriocima i investitorima pristup investicionom kapitalu i povezanim finansijskim savetodavnim uslugama, od strateškog saveta i procene vrednosti do finansijskih modela i restrukturiranja. Ovo uključuje konsalting pre transakcije u pripremi za prodaju i konsultacije za integraciju nakon transakcije.

Korištenje našeg 50-godišnjeg iskustva na globalnom tržištu srednjih preduzeća za vašu stratešku prednost, za čvrstu i održivu finansijsku vitalnost.

USLUGE KORPORATIVNOG SAVETOVANJA

Sa više od 450 stručnjaka u svim glavnim industrijama u 60+ kancelarija širom sveta, IMAP nudi neuporediv globalni doseg i sektorsku stručnost. Preciznost i izvrsnost u su naše osnovne vrednosti i sarađujemo sa našim klijentima na svakom koraku, za svaku vrstu transakcije.

Naše usluge korporativnih finansija uključuju:

  • Procene vrednosti preduzeća

  • Integrisano finansijsko modeliranje

  • Obezbeđivanje vlasničkih sredstava za strateški rast

  • Otkupi menadžmenta (MBO)

  • Menadžerski buy-in (MBI)

  • Strateška partnerstva i zajednička ulaganja

  • Poslovno planiranje i investicione strategije za porodična preduzeća

Naši stručnjaci

nezavisna stručnost i kolektivna izvrsnost

Kroz naše pažljivo negovane odnose sa investicionim firmama, bankama, kupcima i stručnjacima iz industrije na ključnim tržištima širom sveta, nudimo našim klijentima nezavisne savete zasnovane na podacima i privilegovanu konkurentsku prednost.

U IMAP-u se ponosimo našim uravnoteženim partnerstvom sa klijentima i detaljno prilagođenim pristupom. Vaš viši savetnik će saslušati vaše brige i pitanja, pažljivo procenjujući vaš jedinstveni strateški, kulturni i finansijski kontekst i razjasniti čitav niz opcija, na svakom koraku.

 

  Pokreni za više informacija
Kontaktirajte nas
KAKO MOŽEMO POMOĆI?

Kada kontaktirate IMAP, ne dobijate poziv za prodaju. Dobijate konsultacije bez obaveza sa specijalistom za M&A koji će iskreno proceniti vašu jedinstvenu situaciju.

Baš kao što smo selektivni kada biramo naše članove i finansijske partnere, mi nudimo usluge korporativnog finansiranja samo kada znamo da možemo dati značajan doprinos.

Uvek ćemo vam dati nepristranu, iskrenu procenu najboljeg pravca delovanja, sa potpuno transparentnim informacijama o našim metodama rada i strukturama naknada.

Our business is your business growth
VIŠE INFORMACIJA?

KONTAKTIRAJTE NAS

Želimo da čujemo od vas. Naš tim je uvek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.