IMAP INDUSTRIJE

Pronađite svog savetnika
Što radimo

NAŠE USLUGE UKLJUČUJU PRODAJU, KUPOVINU ILI PROCENU VREDNOSTI PREDUZEĆA i PRIKUPLJANJE KAPITALA. NUDIMO:

01
SAVETOVANJE NA STRANI PRODAVCA
Ulažemo vreme u razumevanje vaših ciljeva kako bismo kreirali najefikasniji plan za vašu prodaju, nasledstvo ili izdvajanje. Proces bez glavobolje. Savršen kupac. Najunosniji dogovor.
02
SAVETOVANJE NA STRANI KUPCA
Saveti za strateško kreativno širenje i rast. Identifikujte i steknite idealnu kompaniju, po najboljoj ceni, uz bezbolnu tranziciju. Iskoristite prednost našeg privilegovanog pristupa prodavcima i stručnjacima iz industrije iz celog sveta.
03
SAVETOVANJE O DUGU
Opseg opcija za prikupljanje kapitala je velik, složen i stalno se menja. IMAP stručnjaci imaju kontakte i široko znanje da izazove likvidnosti i refinansiranja pretvore u dugoročan strateški uspeh.
04
KORPORATIVNE FINANSIJE
Naše M&A usluge dopunjujemo uslugama korporativnog finansiranja, od pripreme pre prodaje, integracije nakon spajanja, do saveta o strategiji, procene vrednosti i restrukturiranja. Za holistički pristup doslednom rastu.
RASTUĆE I DINAMIČNO GLOBALNO PARTNERSTVO

Pokušavamo da se razumemo partnerskim načinom razmišljanja.
NAŠA MISIJA JE RAST
 VAŠEG POSLOVANJA.

Kontaktirajte nas
POVEŽITE SE SA STRUČNJAKOM.

M&A na tržištu srednjih kompanija je pun mogućnosti, a sa njim dolazi i pregršt opcija i modaliteta.

Savetnik je vaš kompas.

Kontaktirajte nas za konsultacije bez obaveza sa specijalistom za M&A, koji će pažljivo saslušati vaše nedoumice i dati iskrenu, nepristrasnu procenu najboljih sledećih koraka.

Our business is your business growth
VIŠE INFORMACIJA?

KONTAKTIRAJTE NAS

Želimo da čujemo od vas. Naš tim je uvek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.