Wolf-Heiztechnik Gmbh

Pronađite svog savetnika
Industrijska proizvodnja
Wolf-Heiztechnik Gmbh
Proizvođač i dobavljač HVAC opreme
Preuzeo 100% poslovnih operacija
Pro-klima d.o.o.
Proizvođač HVAC opreme
Savetovanje vlasnika u procesu prodaje preduzeća

Savetovanje vlasnika u procesu prodaje preduzeća Pro-klima d.o.o. preduzeću Wolf-Heiztechnik GmbH

Pregled

Pro-Klima d.o.o. sa sedištem u Samoboru, Hrvatska, bavi se proizvodnjom i distribucijom klima uređaja i ventilacije. Firma je osnovana 1967. godine od strane Tomislava Rukavine.

Firma izvozi oko 55% svojih proizvoda uglavnom u zapadnu Evropu i Rusiju, zapošljava oko 114 radnika, a u 2014. godini je imala prihod od 13 miliona evra.

Jedinstvene karakteristike preduzeća

- Duga tradicija i čvrste veze sa svojim lokalnim glavnim tržištima jugoistočne Europe te tržištima Nemačke, Holandije, Austrije i Rusije.

- Raznovrsan portfolio Eurovent sertifikovanih klima uređaja.

- 55% svih proizvoda se izvozi.

Investitor

Wolf-Heiztechnik, firma specijalizovana za sisteme za grejanje i klima uređaje, ogranak je Centrotec Sustainable AG. Firma je prisutna u 50 zemalja i jedina je u Europi koja pruža kompletna rešenja vezana za grejanje, klimatizaciju, solarne sistemee i uštedu energije za zgrade.

Transakcija

IMAP je bio ekskluzivni savetnik vlasnicima PRO-KLIME d.o.o. prilikom prodaje 100% učešća preduzeću Wolf-Heiztechnik GmbH.

 

Mišljenje klijenta

Prošlo je skoro godinu dana od kako sam prvi put razgovarao s gospodinom Stockerom. Srećan sam jer smo svi danas ovde i da je taj proces, koji je bio emocionalno težak za mene, sada iza nas. Uveren sam da će buduća saradnja biti od koristi za obe strane i da sam ostavio tvrtku u sigurnim rukama. Zahvalan sam svim savetnicima koji su radili s nama na ovom projektu, posebno Slavenu, koji je radio na potencijalnoj transakciji prethodnih osam godina.

Our business is your business growth
VIŠE INFORMACIJA? 

KONTAKTIRAJTE NAS 

Želimo da čujemo od vas. Naš tim je uvek dostupan za razgovor.

KONTAKTIRAJTE NAS 

Hvala vam na interesovanju za IMAP. Koristite obrazac ispod da nam kažete više o vašoj trenutnoj situaciji i naši će vam se stručnjaci javiti u najkraćem mogućem roku.